Var dig själv, det finns redan så många andra!

Alla inlägg den 4 april 2010

Av Rebecka - 4 april 2010 14:31


Första fästingen i år tog jag bort från min lilla missemiss alldeles nyss. Nu kommer dom där äckliga djuren, fy fasiken!! På med fästingmedel och hoppas på det bästa.


Håll koll så dom inte fastnar på er själva, eller på era goa husdjur!!


   

Av Rebecka - 4 april 2010 13:57


Nu har vi kommit hem från en tur till Ica Maxi och tillbaka med Rasmus som förare.  Fast det gick riktigt bra för att vara tredje gången han kör. Det svåraste var nog att komma iväg när han var tvungen att stanna vid korsningar, men det lär man sig jö. Duktigt Rasmus!


Väl inne på Ica Maxi var jag så skakis (not) så var tvungen att ha lite skoj vid solglasögonen, haha medan Rasmus skämdes.


     


Det bästa ifrån körningen:

Pappa: Då lägger vi i tvåan och trean.

Rasmus: Båda samtidigt   


Hahaha, då fick jag roligt!

Av Rebecka - 4 april 2010 10:56


Igår var det påskafton, och släkten kom hit som vanligt.

 

 


Som tur var hade även påskharen vågat sig hit (innan alla kom) och gömt massa ägg, så det vara bara att gå ut och leta. Och fy fasiken vad vi letade! Nilla hittade sitt först, väldigt ovanligt, får passa på att gratulera.     Lite bilder när vi far runt i trädgården:


            

Emil, Nilla och Rasmus springer runt i buskarna och letar. Pappa hittar sin i högen, Mormor blir överlycklig när hon hittar sin i busken och Simon har problem att hitta sitt ägg i snöhögen.


Sen blev det äntligen mat! Haha, var hungrig redan innan vi gick ut och leta efter äggen och det tog allt en bra stund innan alla hittade. Vi åt massa gott, tex köttbullar, prinskorvar, skinkfrestelse, paj osv.. HAHA, till och med RÅA ägg hittade mormor och gunilla som dom knäckte mitt på tallriken! Annars drack vi gott och enbart umgicks, trevlig afton!


Nilla som tänkte äta ett ägg!   


     

Presentation

Bloggvärde

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vilken årstid föredrar du?
 Vår
 Sommar
 Höst
 Vinter

Klockan

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Gästboken

Tidigare år

Sök i bloggen

Länkar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards