Var dig själv, det finns redan så många andra!

Alla inlägg den 9 mars 2010

Av Rebecka - 9 mars 2010 22:30


Megatrist dag, men behövlig. Har renskrivit allt som har med denna kurs att göra så nu har jag fått allt under kontroll och vet vart jag har saker och ting. Så imorgon blir det inte någon skola eftersom det enbart är till för frågor och funderingar. Tror jag har allt under kontroll, annars får jag väl maila Jonas (lärarn) när jag fastnat.


Så min plan... ska skriva två små uppsatser, det är själva hemtentan. Det ska vara klart den 22 mars kl 13.00, väldigt viktigt!


Börjar med den första uppsatsen! Välj antingen non-kognitivismen, subjektivismen eller reduktionismen. Har valt non-kognitivismen eftersom jag tycker emotivismen (som tillhör non-kognitivismen) är himla intressant. Då är uppgiften att svara på ett antal frågor om teorin och Huemers (en filosof som håller fast i etisk intuitionism, som hela denna kurs handlar om) argument mot osv...


Så imorrn blir det till att läsa hela kapitlet om non-kognitivismen igen, grundligt! Sen lägga upp hur uppsatsen ska se ut, i vilken ordning vill säga.


Det var allt jag ska försöka hinna med imorgon, och får väl se till att jag hinner det helt enkelt!   

Av Rebecka - 9 mars 2010 18:03


Hahaha helt otroligt! Satt igår och kikade på påskskattjakten som börjar den 23 mars. Med hjälp av skattjakten ska man lösa detta:


FRM J*T LPFRM *T DLTOBRM ;RF ÅRLGOMHRTBSÖDRM_


Satt och kikade en stund på det och så står det att de 10 första som kommer på vad det står och mailar in svaret vinner påskgodis. Varför inte försöka?


Helt plötsligt bara såg jag hur det var uppbyggt och jag kom på vad svaret var (vad alla bokstäverna där uppe betyder). Skickade in mitt svar innan jag gick och la mig.


Idag mitt på dagen fick jag svar, det var RÄTT och dom ville veta vart dom skulle skicka godiset. HAHA, jag vann och tävlingen börjar den 23!   


Nu har jag och Rasmus gjort wraps som ska in i ugnen ett tag, så får vi se hur det blir. Första gången vi provar det, men det är så himla gott på Nancy´s så varför skulle det inte vara gott?   

Presentation

Bloggvärde

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vilken årstid föredrar du?
 Vår
 Sommar
 Höst
 Vinter

Klockan

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Gästboken

Tidigare år

Sök i bloggen

Länkar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards