Var dig själv, det finns redan så många andra!

Alla inlägg den 8 mars 2010

Av Rebecka - 8 mars 2010 23:03


Ledtråd 11 i skattjakten på eniro var igår kväll på tv4 klockan 20.45 Det var allt en svår nöt att knäcka. Sökte på google efter något som skulle fastna, när jag äntligen hittade det jag sökte. Satt till 00.30 och klurade och tog mig framåt i tävlingen. Skickade koden och fick ett svar:


"Grattis, du har svarat rätt på Skattjakten och har chans

till en finalplats! Finalisterna meddelas innan 17 mars. Mvh, Eniro."


Bara att vänta och se om de hör av sig, vilket jag absolut inte tror eftersom det gick så himla segt i slutet och hjärnan stod stilla!


Däremot finns det fler olika sorter skattjakter online som jag börjat med och en påskskattjakt börjar den 23 mars, då man kan vinna massa påskgodis. Kan man ju inte missa!    Kika in påskskattjakten och andra skattjakter här!



Sen har Stjärnkockarna börjat idag och självklart spelade vi in det, så vi kunde titta på det efter jag vart på streetdancen. Nu har vi kommit fram till att vi är med på torsdagsprogrammet, eftersom första paret åker ut på onsdag och vi var med när andra paret åker ut. Kika efter oss!   

Av Rebecka - 8 mars 2010 17:06


Wieee! Idag när jag kom till skolan sprang jag som vanligt upp till anslagstavlan där alla resultat sätts upp, tittade ivrigt i folosofernas blogg och de hade kommit!! Kollade efter mitt personnummer (om det inte fanns med betyder det att man inte klarade tentan). Där fanns jag, dock det lägsta betyget men va fan spelar det för roll?   


Sen har jag vart på min sista föreläsning, så nu är det hemtenta som gäller. Om jag inte känner att jag måste åka upp och fråga något särkilt på onsdag, då Jonas (läraren) finns tillgänglig. Men tror nästan att det ska funka ändå, märker jag imorrn då jag tänkte sätta mig ner och kika igenom uppgifterna ordentligt!


Fått svar från SL angående min fråga:


"De olika tåglinjerna är beroende av sina egna signaler och växlar, samt givetvis sina egna vändningar för att inte bli sena i returresa, och har inte alltid möjlighet att vänta. Det förekommer en kommunikation, men beslut tas för varje enskild gång, och beroende på olika faktorer så är det inte alltid man har möjlighet att vänta."


Nu blev man en aning klokare iaf, men det låter mer att det finns inga speciella regler som följs angående anslutningståg. Utan dom ser det som två unika tåg som (om man har tur) matchar det andra tåget.


Borde SL istället inte ta bort "med anslutning mot Gnesta i Södertälje Hamn" på monitorerna och liknande för att slippa allt tjat med just anslutningståg som inte väntar?

Presentation

Bloggvärde

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vilken årstid föredrar du?
 Vår
 Sommar
 Höst
 Vinter

Klockan

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Gästboken

Tidigare år

Sök i bloggen

Länkar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards