Var dig själv, det finns redan så många andra!

Alla inlägg under februari 2010

Av Rebecka - 14 februari 2010 18:12


Lillbrorsan kan ibland förvåna! Idag fick vi hela familjen mat på pastahuset i Södertälje, första gången han bjuder på mat. Tack Rasmus! Gott var det också, haha massa olika såser man kunde välja och kunde ju inte välja mellan carbonara och kyckling/curry så det fick bli båda två (hälften hälften).   


Sitter här och borde plugga lite nu innan blåsningen, så får nog sätta fart med det. Har tenta på fredag och ska inte plugga i sista sekunden som vanligt, haha kommer det säkert bli ändå.


*Säger åt mig själv* SÄTT FART NUUUU!!

Av Rebecka - 14 februari 2010 08:29


Att jag alltid ska vakna så himlans tidigt, det är inte klokt. Men att ligga vaken och bara dega är inte riktigt min grej, så det är bara att klä på sig och gå upp till övervåningen. Haha just nu ligger alla kvar i sina sängar här hemma medan jag tänkte nörda till mig lite och spela lite cs efter detta inlägg.


Ska blir spännande sen när klockan börjar närmar sig 15-16, då vi ska åka iväg någonstans och äta mat. Undrar för fullt vad dom har hittat på!

Av Rebecka - 13 februari 2010 21:34


Wieeeeeee, mina två favoriter även denna vecka vidare till finalen! Snacka om att jag kan det här, haha! *skryter en massa*   Så va säger man, två snygga grabbs till finalen till, haha   


Idag har jag bara jobbat, hmm.. nej, inget roligt att berätta om jobbdagen idag. Var massa folk och mycket att göra.


Nu ska jag lägga mig och kolla så långt jag orkar på os.


Imorgon har mamma och Rasmus hittat på nåt bus, vi ska tydligen åka iväg hemifrån runt 15, hämta Emil och sen äta någonstans. Bara det? Vart då? Nyfiken...Nyfiken!!!

Av Rebecka - 12 februari 2010 22:18


"Nu handlar det inte om snö och is... okej att det är förseningar osv när det är sådant väder men idag tog sista droppen slut!

Åkte som vanligt med Stockholms tåget (anslutande tåg mot Gnesta) och skulle byta i Södertälje Hamn. Tåget blev TVÅ minuter försenad och när vi kom till Södertälje hamn hade tåget åkt! Ibland väntar Gnesta tåget och ibland inte, finns det några regler egentligen?? Eller gör tågföraren som den själv vill, för ibland kan man ju undra!!

Vi som bor längst Gnestasträckan fick då vänta i Södertälje hamn ca 25 (som många gånger förr) och när tåget kommer så sätter vi oss, då säger dom i högtalaren att Stockholmståget är försenad och kommer att vänta på det... Blir man inte förbannad???

Alltså.. regler om vad som gäller vid Södertälje hamn och anslutande tåg skulle jag vilja veta! Ska man behöva ta ett tåg innan (anslutande tåget) från Stockholm för att vara säker på att komma hem sin tid, isf kan man lika gärna skriva "anslutande tåg" på det, TACK!

Tack för svar snarast!"


Ni kanske fattar vad det är redan? Hur som helst är det ett mail till SL som jag skickade när jag äntligen kom hem från skolan efter ett otroligt konstigt beslut från dom. Snacka om att jag var förbannad, så nu väntar jag med spänning vad deras svar kommer att vara!

 

Till det mer roliga, idag har vi fått våra biljetter till tv-inspelningen vi (jag, mamma, mormor, Nilla och Tommy) ska på på tisdag. Det ska bli skitkul att bara se vad det är för nåt, haha men "Stjärnkockar" ska det tydligen heta och det jag fattat är att det är kändisar som ska laga mat, hahaha va smart jag är!  

 

Johanna var här i nån timma och hälsade på också, måste ju träffa tösen nu när hon äntligen är hemma fast jag inte är riktigt frisk. Hoppas jag inte smitta dig nu, hihi. Alltid lika trevligt, hihi fast du va lite nervös och vaaaa kan de bero på    Det kommer gå skitbra ska du se, lycka till en massa imorgon!!

 

Nu ska jag bara se utröstningen på lets dance sen ska jag krypa ner i sängen på en gång, känner mig som en degklump som går omkring. Haha, måste ju orka jobba imorgon!! Natti natti, och hoppas hoppas att Birro åker ut nuuuuu...

Av Rebecka - 12 februari 2010 08:35


Nu har jag precis vaknat och fixat till fejjan lite grann, och så hamnade jag här som vanligt    Mår lite bättre idag, så ska pallra mig iväg till skolan mina två timmar som föreläsningen är. Man kan ju inte missa så himla mycket där, för då kuggar man typ på tentan och det vill man ju inte!


Som tur är så ska pappa, mamma och Emil till Botkyrka och handla lite, så får skjuts enda till Tumba när jag ska åka... wihooo!


Dags att göra sig lite frukost, hmm... det får bli en räksmörgås idag, mums!!


Ha en strålande fredag!!

Av Rebecka - 11 februari 2010 08:38


Snacka om att man får torr näsa av att vara förkyld så här länge, haha, ser du puckad ut... nu har man kletat in den med idominsalva   


Har redan ringt Konsum och pratat med Thomas, sagt att jag inte kommer och jobbar idag. Han nästan skratta åt mig i telefonen, så rolig låter jag. Vilken chef man har   


Fast man missar ju så mycket när man är sjuk, man har inge ork alls. Men måste sätta mig lite framför skolböckerna åtminstone idag, får se hur mycket det blir. Blir väl mest i soffan halvsovande...

Av Rebecka - 10 februari 2010 16:41


Ännu en dag hemma och bara slappa...

 


Knappt sovit nåt i natt och hostan blir bara värre och värre, nu har jag så ont i bröstet när jag hostar. Så det fick bli en latdag hemma, så ingen föreläsning idag inte.


Pappa är också hemma, så vi har väl mest suttit o hostat ikapp och pusslat.. Japp, 2000-pusslet är nu klart! En bit fattas, så tack för pusslet jag fick av dig Nilla, haha   


Synd att jag inte kunde komma med på middagen/pubrundan ikväll Bella, men hoppas vi kan träffas i helgen istället med Johanna!

Av Rebecka - 9 februari 2010 16:13


Vilka roliga bilder jag har hittat! Haha, hårddisken som jag lämnade in i fredags är klar!! Har haft den hemma hur länge som helst. Vet inte när datorn pajade men äntligen har jag lämnat in den så att dom kunde fixa alla bilder åt mig. Bilderna kommer längre ner...


Väckarklockan ringde 07.15 och då var jag inte ett dugg pigg att hoppa upp, men det var bara att göra det. Mådde inte alls bra, näsan rann och hostandet ger sig aldrig. Gav mig iväg till jobbet, skulle jobba till klockan 13 så det var inte alls farligt.


Haha stackars kunder, imorrn har vi inte mycket folk som handlar eftersom alla ligger sjuka.    Var blandat känlsor bland arbetskamraterna idag, men jag hade så roligt man kunde med denna förkylning. Jessa räddade mig från kassan en gång när jag höll på att hosta ihjäl mig kändes det som, tack tack bruden! Sen var det någon som försökte få mig att sitta min sista timma (fast jag redan suttit 3 timmar!!), men det kunde personen i fråga totalt fetglömma! Haha, hör där!


Kom hem... pappa var hemma   Varför var han det? han ska ju jobba som vanlgit vid den tiden. Jaha, han var sjuker! Det är då inte vanligt han är hemma inte.


Och nu har jag ätit en aaaashet kyckling/chiligryta, så om inte bacillerna dör nu så kommer de aldrig att dö. haha!


Nu till bilderna som fanns på min gamla hårddisk...    Ingen aning om hur många år det är sen, men jag antar att den nyaste bilden bland dessa är när jag gick gymnasiet, och tog ju studenten år 2007.. herregud, va tiden går fort!


En Söööt och väldigt liten Hanna.


Hahaha, Emil!! Så du ser ut, gott me glass   


Hihi, pluttSimon spelar tvspel redan då!


Jag och Agge i våra unga dar   


         

Kolla in... är hon inte söt när hon skrattar!?! (hihi, fast hon inte har några tänder)


Hahaha Emma!!! Såååå liten du ser ut o va, men rätt så söt jöö   


Spana in Rasmus!! Så han såg ut då!!! Hihi.


Nu till några gamla egobilder också, haha, trodde ni väl inte att jag skulle glömma bort   


Ute i skogen och vandrar, har då inte mycket för mig...


HAHA, var så nyfiken hur jag skulle se ut så det var ju bara att börja måla...här har vi bildbevis!


"Daaah, va vill ni mig???" 


Vilken bitch asså, haha!!         


Sorry Nilla, hittade ingen bild på dig (haha, attans!)   

Presentation

Bloggvärde

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vilken årstid föredrar du?
 Vår
 Sommar
 Höst
 Vinter

Klockan

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Gästboken

Tidigare år

Sök i bloggen

Länkar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards