Var dig själv, det finns redan så många andra!

Senaste inläggen

Av Rebecka - 18 maj 2010 20:42


Var meningen att vi bara skulle gå Moran, men så blev det inte. Rasmus skulle cykla som vanligt medan vi andra skulle gå. Han gick ut för att hämta cykeln, då den inte var där.. han började skälla på pappa och trodde att han hade tagit in den i garaget eller nåt, vilket han inte gjort.


Vart var den? Joo, så kom vi på att han hade cyklat till stationen igår och tagit bussen hem. Han kom själv inte ihåg att han hade tagit cykeln.. smaaaart Rasmus!   Så istället för hela Moran så fick vi först ta en tripp till stationen. Som tur var stod den kvar.


Det blev ca 90 min promenad, och lite blomplock på vägen! Så fin bukett:


 

ANNONS
Av Rebecka - 18 maj 2010 15:54


Det kom många bilar med folk som rusade upp mot huset. Sen var det tyst ett ganska bra tag innan man hörde röster från människor som var på väg ut.


En bil körde iväg med ambulanskillarna och gubben ner till helikoptern, fotbollsplanen vid dagiset. Gubben såg då inte sjuk ut på något sätt där han satt i bilen, men man vet ju aldrig vad det kan vara... man lär få reda på det efter ett tag, så bäst att inte vara för nyfiken (som typ mormor är)!    Säkert någonting med såg, yxa eller något liknande.. det tror jag.


Sen blev det lugna gatan igen, helikoptern flög iväg och alla gick in i sina hus.


 

ANNONS
Av Rebecka - 18 maj 2010 12:49


Helikoptern snurrade runt vårat hus flera gånger, visste inte riktigt vart dom skulle. Stod massa folk på gatan så vi sprang ut och kikade vi också.. vi såg att grannarna längre ner på gatan pekade uppåt mot vårat hus. Huh, vi hade ingen aning!


Helikopterna landade nere på fotbollsplanen bakom dagiset, kanske det var något med dagiset? Grannen kom hem med bilen och vi frågade om hon hade sett något, vilket hon inte hade gjort. Inte ens helikoptern.


En taxibil kom och släppte av en tjej två hus bort från oss, sen åkte iväg... sen kom samma taxibil tillbaka i full fart, stannade vid samma hus och två ambulansmän hoppade ut. Troligtvis hade taxichaffisen sett dom på väg mot huset och plockat upp dom!


Det vi vet om farbrorn som bor där inne håller på massa med ved och trä, så kan ju vara något sånt. Nu är ambulanskillarna i alla fall där inne i huset...

Av Rebecka - 18 maj 2010 10:34


Haha, vaknade och tittade ut... ingen sol!


Sorry alla som hoppades på sol idag men jag är ledig och därför är det skitväder.   Men för att göra alla olyckliga skälar glada igen, så ska jag till skolan i morgon så då är solen tillbaka! Haha!


Dags att äta frukost, kanske man kan plugga lite till tentan idag då...

Av Rebecka - 17 maj 2010 19:18


Tackar så hjärtligt för alla gratulationer idag! Bara namndags men får väl tacka ändå.   


Chokladkakorna ser himla goda ut, men får ligga i kylskåpet ett tag. Hihi! Och jädrans lotter som inte innehöll någon vinst, bättre lycka nästa gång.


 

Bilden som jag målade i gymnasiet, bild på mig själv som liten!

Av Rebecka - 17 maj 2010 17:08


Kom till skolan, ingen tenta uppe på anslagstavlan! Suck! Då fick man sätta sig på den tråkiga föreläsningen och vänta vidare...


Efter rasten så säger läraren att han pratat med Kjell (förra läraren), hälsar att han har rättat klart och att allt nu finns på anslagstavlan respektive receptionen. YEAH!!


Så fort föreläsningen var slut så sprang vi upp till anslagstavlan och kollade betygen, B!! Jag fick B!!! Wieeeeeeeeeee!! Hahaha, trodde jag aldrig! Om man jämför med en vanlig salstenta så är B max 4 fel på hela tentan. Jag är megaglad! Haha!


Min uppsats är ju som sagt denna (klicka här för att kika) och läraren hade dessutom skickad med en kommentar. Den var:


"Uppsatsen diskuterar maximinprincipens rationalitet i orginalpositionen och är mycket förtjänstfull på de flesta bedömningsgrunder och förtjänstfull på övriga bedömningsgrunder.


Det finns mycket som är bra med uppsatsen. Bland annat uppvisar den en mycket god förtrogenhet med litteraturen. Redogörelsen för såväl Rawls som Harsanyis argument lämnar inte mycket övrigt att önska. Tydligheten är också utmärkt i uppsatsen, det gäller både frågeställning och argumentation, men även den klarhet och stringens med vilken uppsatsen är skriven. Det som drar ner betyget en aning är den kritiska distansen till framförallt de egna resonemangen kunde varit större....(ett exempel tas upp).


Uppsatsen skulle även ha vunnit på om du hade kortat ner de beskrivande delarna av uppsatsen, t.ex beskrivningen av orginalpositionen. Men uppsatsen är överhuvudtaget mycket bra! // Kjell Svensson"


Asså kan man bli gladare, detta gjorde min dag! Nu struntar jag i om jag missade solen, hallåååå... JAG FICK B!!! Haha!

Av Rebecka - 17 maj 2010 09:45


I lördags var det sol, jag jobbade! Igår var det inte sol, jag var ledig! Idag är det strålande sol igen, jag ska till skolan. Haha, det är ju inte klokt.. kan man ha mer flyt med vädret?


Lovar att i morgon så är det tråkigt väder igen, är nämligen helt ledig!  


Hoppas hoppas betyget från uppsatsen har kommit idag, måste springa och kolla det på anslagstavlan direkt när jag kommer! haha, är ju meganyfiken.

Av Rebecka - 16 maj 2010 23:09


Då har man suttit och trixat på nya bloggen hela eftermiddagen, och den börjar se lite okej ut.    Kolla själva, och skriv vad ni tycker så jag kan ändra och trixa lite mer innan jag börjar använda den på riktigt! Nya bloggen hittar ni Här!


Så har man blivit medlem på bloglovin.com så man kan hålla koll på sina bloggar man läser, väldigt smart måste jag säga. Hihi, så nu kan jag inte missa något.   


Dags att kila till sängs, i morgon är det bara upp och springa igen!!

Presentation

Bloggvärde

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vilken årstid föredrar du?
 Vår
 Sommar
 Höst
 Vinter

Klockan

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010
>>>

Gästboken

Sök i bloggen

Länkar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Var dig själv, det finns redan så många andra! med Blogkeen
Följ Var dig själv, det finns redan så många andra! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se