Var dig själv, det finns redan så många andra!

Alla inlägg under februari 2010

Av Rebecka - 8 februari 2010 15:46


Idag åkte jag hem från skolan efter en timma. När man suttit lite mer än en timma i klassrummet hostandes och snörvlandes och klasskamraterna bara tittar på mig, haha man hör knappt vad läraren säger om nån hostar till så var det lika bra att jag åkte hem. Och helt ärligt så klagar jag inte   


Från de dåliga till det bra...


Bella hörde av sig och sa att middag med Agnes och Filip blev av på onsdag (om jag nu känner mig bättre) och kanske en lite pubrunda till Gula Villan efteråt. Hade vart jätteroligt, så hoppas jag mår bättre.


Johanna ringde och berätta att hon kommer hem på torsdag. Om nu inte sthlmnissarna (Agge och Filip) hör av sig angående lördagen så kommer jag allt träffa henne själv. Fast Bella ville ju med iaf!   


Berra ringde också och helt plötsligt kom jag på att jag jobbar imorrn, så marsch till soffan och vila så jag orkar jobba imorrn 8-13. Annars får de allt stå ut med mig ändå, mohaha...

Av Rebecka - 7 februari 2010 14:19


Detta var då igår!


Eldade nästan några timmar så man fick det vart i tunnan. När vi kom hem från stan med mormor, Hanna, mamma och pappa så åt vi mat. Sedan slängde sig jag och Hanna i tunnan som då var 40 grader. Varmt och skönt var det, men Hanna tyckte det var lite varmt så vi fick slänga i några spadar snö. Pappa kom också i ett tag, han slängde sig också i snön tokstollen. Men det är ju pappa vi pratar om   Hanna sprang runt barfota i bara bikini också, upp på altanen och ner igen. Haha, jag hade det då bara varmt och mysigt i tunnan.


Först omgångens bilder:



                                                  Brrrr så kallt!!

 

                                         Här sitter tokarna och jag    


Vi gick upp och fick glass. Sen bara efter några minuter ringer det på dörren... det var Emma!! Nu skulle det badas, hihi. Emma hällde upp vinet medan jag tog en 7up, kände mig inte så värst pigg så det fick duga och så kunde jag ju skjutsa tösen till tåget sen. Dröjde inte länge innan vi hoppade i, och där satt vi och snacka massa. Nää, inte så mycket skit, mest prat hihi.


Andra omgångens bilder:


                                   Snygg bild från altanen, två små lortar, hihi.

 

                            Haha, kul att man ser att båda sitter på huk   


19.40 ropade papsen att snart var det melodifestivalen, så det vara bara att pallra sig upp. In i duschen och på med myskläderna. Stackars Emma som inte fick se skidorna, men hon fick se slutet iaf... lite bra väl Em?   


Melodifestivalen då... Ola, helt klart bäst (fast det visste jag ju redan innan, haha) sen var både Salem Al Fakir och Jessica Andersson bra. Så finalplatserna gick till helt rätt!


Skjutsade Emma till 23 tåget sen, där det som vanligt var massa fjortisar på perrongen. Åkte hem och satt ett litet tag framför pusslet innan jag gick och la mig.


Nu idag har jag bara latat mig eftersom jag har blivit genomförkyld (dumma badtunnan), så ska slänga mig i soffan nu igen.    

Av Rebecka - 6 februari 2010 12:13


Nu har jag vart ute en sväng till badtunnan och lagt i mer ved. Just nu är det 31 grader, så lite mer behövs. Wieee, sen är det bara att börja bada! Hanna och mormor kommer runt halv två och då ska vi åka en sväng till stan, sen får vi se hur varmt det är när vi kommer hem. Kanske kan man ta sig ett litet dopp innan maten.


Sen kommer Emma någongång, får jag reda på när hon hör av sig (haha, logiskt) och då ska vi bada heeela kvällen. Tyvärr blir det nog ingen öl för min del för idag mår jag inge vidare bra. Hostig och näsan rinner    Emmis får ta en till öl istället Haha.


Glöm inte att melodifestivalen börjar ikväll också!

Av Rebecka - 6 februari 2010 09:09


Det började med att klockan ringde 7.20 och då var det bara att pallra sig upp. Skulle möta Sandra utanför konsum strax efter åtta. Hon kom strax efter åtta och vi begav oss mot Sydpoolen eftersom vi bokat vattengympapass kl 9-10. Egentligen bokade vi så tidigt för att Johanna skulle med (eftesom hon börjar 11) men hon banga i sista stund... dåligt tycker jag! Sen kommer hon till stationen för att åka till gymet istället, nej det tycker jag är dåligt faktiskt.


Framme och vi bytte om, Sandra var rätt nervös tror jag. Haha, det var kul! Men när vi kom i bassängen så gick det bra sen, men inte kunde jag låta bli att skratta åt henne ibland. Hon såg Vääldigt rolig ut när vi körde med frisbeen mot kanten och tränade magen, då var jag tvungen o kolla på Rasmus istället. Haha kunde inte koncentrera mig!    Hela övningen efteråt garva jag innan jag kunde koncentrera mig på övningarna igen, dumma Sandra!


Mot skolan... föreläsning i två timmar, inget kul med det. Sen åkte jag hem! Började laga till efterrätten på en gång, den där Banoffee Pie. Blev riktigt god och det tyckte nog övriga familjen också. Så det måste ni prova!


Kvällen ägnade jag mig åt att förhöra Rasmus i körkortsteorin och "lets dance". Det var rätt som åkte ut iaf, Rabih stackarn var inte så bra.  

Av Rebecka - 4 februari 2010 20:50


...om jobbet. Vart hemma ett tag nu, hunnit få ner lite te. Inte lika ont i huvudet längre, var mycket värre på konsum. Lite kort om dessa fyra timmar jag jobba då:


Sandra, de e min lilla klantarselsandra det, haha o det är jag glad över! Men skura fick hon göra, baaaara tre liter mjölk låg på golvet och forsa. Haha, var inte ett dugg kul men alltid lika kul när Sandra är klantig. Tror hon och jag kan säga precis vad vi vill till varandra (dåligt som bra) och vi bryr oss ändå inte sådär på allvar. Det är skönt det!


Sen har vi *pip* som går mig på nerverna varenda gång vi träffas nu för tiden. Vet inte vad som blivit knas, för så var det inte i början! Men tycker helt enkelt inte om *pip* längre, verkligen inte min stil för fem öre. Måste man vara så himla kaxig och stöddig, va tjänar det till? Nej, nu ska jag inte tänka mer på *pip* för man blir ju inte direkt gladare! När det handlar om sådant här så är jag glad att jag inte jobbar mer än det jag gör.


I det stora hela så var det en rätt kul jobbdag trots huvudvärken.

Av Rebecka - 4 februari 2010 13:52


Och vem stod inte vid återvinningsstationen om inte den där gubben som skottar sin släpkärra full och sen åker och tömmer där. Att man orkar, han kan då inte göra mycket annat om dagarna. Han stod där och skotta från kärran när vi åkte hemifrån, och när vi kom hem stod han där med ett lass till. Herregud.


vart uppe på Järna och handlat lite med mamma och mormor idag. Ibland lönar det sig att handla med mormor, wieee fick en älva till!  


 

Lila och söt, nr 2.   


Var på videorullen och hämtade mitt paket också, samt köpte bananer, grädde och kondenserad mjölk. Så nu jäklar ska det bli efterrätt imorrn, va den nu hette igen... *kollar upp*... Banoffee Pie! Åt jag på nyår hos Dane, så äntligen har jag fått reda på hur man gör. Får se om den blir lika god som då!


Idag e jag nog sjuk också, har gjort linssoppa! Har jag aldrig gjort i hela mitt liv, så vi får se om jag klarar av mina fyra timmar jobb eller om jag blir sjuk    Dags att titta på finalen i Paradise Hotel nu (ja, vet att det var några dar sen), sååå spännande fast min Simon e borta!

Av Rebecka - 3 februari 2010 18:58


Kul... kommer hem från en hyfsat mysigt och trevlig dag tillsammans med klasskompisarna och framförallt Bella sen blir man så förbannad!


Träffade klasskompisarna (en del iaf) kl 11 idag för att gå igenom massa instuderingsfrågor om Hume. Kul, nej det var det inte! Men roligt att dom som kom kom, och tyckte vi hade det rätt mysigt där i vårt lilla klassrum, haha!


Slutade 15, träffade Bella! Wihoo, åkte in till stan och åt på Sandys vid plattan. Alltid lika roligt att träffa den tösen och det är bara att prata på med henne. Hon lyssnar, förstår och pratar tebaka, alltså speciell och egen på ett bra sätt vilket jag tycker om hos henne.


Åker tåget hem, vet att jag ska hjälpa August (som ringt och suckade i telefonen över att han inte fatta, haha stackarn) över msn, vilket jag faktiskt tycker är väldigt skoj. Får jag öva på mina lärarkunskaper, eller få några eller nåt. hihi. Äter middag, sen hör jag brorsan "ska vi lägga in spelet på din dator nu eller?" NEEEEJ, DET SKULLE DU FAN GJORT UNDER DAGEN!! Han har ingenting att göra, bara sitter där på sin häck framför datorn och spelar, inte ett jävla dugg blir gjort som man ber han om. Så nu sitter man här med en seg dator (går knappt att skriva här nu, bokstäverna kommer efter en kvart känns det som) bara för att det tar 3 timmar att fixa in spelet på datorn. TACK RASMUS!! Det är ju bara att gå härifrån, går ju inte att göra nåt på tre timmar!!

Av Rebecka - 2 februari 2010 18:03


Vaknade långt innan väckarklockan skulle ringa, men pigg som en mört och det var ju bara att gå upp. Är ju roligare att tex sätta sig framför datorn än att ligga där och lata sig. Fått ett sms av Agge strax efter jag somnat och man blir ju inte direkt en bättre start på dagen... besviken, arg, lessen eller va fan jag nu är på det där paret igen. Att jag inte kan lära mig att inte höra av mig någongång.


Sen blir jag överlycklig för jag hann ta brorsans dator och spela lite CS innan Nilla kom och skulle hämta oss. Skjuts till gymet var inget man tackade nej till, så så fick det bli. Brorsan och jag cyklade i 45 minuter och ägnade sen 20 minuter bland träningsmaskinerna. Sen kom snart Nilla tillbaka körandes, så man fick skjuts hem också   


Sen dess har jag suttit här framför datorn och renskrivit, läst och pluggat. Snacka om trist, men tror jag börjar fatta vad det är kursen går ut på. Haha, snilleblixten Becka! Kanske är bra att man ska träffa "plugg-gruppen" imorrn för att gå igenom alla instuderingsfrågor man har fått. Kan man ju få läget lite under kontroll, lite iaf haha! Sen ska man träffa Bella, wieeee ska bli megaroligt!


Nu mot köket och hjälpa mamsen lite inför middagen. Blir soppa (eftersom våran "diet vecka/or" har börjat nu igen. Haha bara kämpa!

Presentation

Bloggvärde

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vilken årstid föredrar du?
 Vår
 Sommar
 Höst
 Vinter

Klockan

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Gästboken

Tidigare år

Sök i bloggen

Länkar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards