Var dig själv, det finns redan så många andra!

Alla inlägg under januari 2010

Av Rebecka - 5 januari 2010 14:45


För det första kom vi knappt in till terapibassängen där vattengympan skulle hållas, så där stod vi och fåna oss. Dörren var låst och dom satt var där inne satt bara i vattnet och tittade på oss, schysst   


För det andra var det inte bara 60+ där utan jag och brorsan och kanske två till i 25-30års åldern. En frisbee och två frigolit hantlar var, på med Alexander Rybak - Fairytale, sen så körde det igång. Höga knän, jogga, svanhopp, skidåkare osv osv.. man blev bara rödare och rödare i ansiktet och instruktören skrek hela tiden "Glöm inte att ANDAS!!". Fast värst av allt är nog när man står längs med kanten, håller i stången, sätter frisbeen mot väggen och på med fötterna i olika rörelser. Tittade på brorsan till höger och såg att han var lika död som jag medan tanten på vänstra sidan såg så pigg ut så. Jag höll på att få andnöd tror jag, haha!


En timma avklarad och vi begav oss hemåt. Hela 15- är det ute och det märkte jag då håret blev is-spikrakt på vägen till bussen. Kan håret gå av när det fryser sådär, som en istapp man bryter av liksom?


Snart blir det korvstroganoff med ris innan man måste ta bilen till jobbet. Börjar 16.20-21.20, så stängning med Sandra och då klagar jag inte!   Lär väl få sitta i kassan de två första timmarna, sen ska alla kvällsrutiner göras så som: tömma soporna, ta bort fisken, fylla på mejeri, fixa brödet till imorgonbitti och sen kolla en snabbis på grönt. Fast allt detta går med bara farten berorende på vilka man jobbar med, tror det inte blir några problem ikväll!


                                 Mumma, korvstroganoff med ris!

Av Rebecka - 5 januari 2010 09:19


Har sovit såå dåligt! Jag inte kunde välja vilken av mina fem kuddar jag skulle sova på. Haha, vilket problem! Tror jag somnade runt 2 tiden, och så vakna jag halv 9 av väckarklockan och ville Inte gå upp.


Nu sitter man jag på övervåningen med en morot och en skagen/leverpastej/gurkmacka. Mums! Sen bär det av mot Sydpoolen och vattengympan, spännande värre!

Av Rebecka - 4 januari 2010 21:42


... till min våning och skriver några rader.

 

Sammanfattning om dagen:

Började med att sova enda till kl 11, trodde inte mina ögon när jag vaknade. Åt en räksmörgås och begav mig sedan till bussen som tog mig in till Södertälje, till Sydpoolen där jag tränar. Nu är det dags att köra igång! Tänkte börja med en "lätt" start, så cyklade i 40 min.. sen var jag död! haha, vilken kondis! Fast värst av allt är ju att man inte känner av rumpan efter en stund, knas det där.

 

Träffa brorsan, som vart på körskolan medan jag träna, för att äta lunch på Sandys. Mumma, en kyckling och curry wraps   

 

Åkte hem och latade mig med te, filt, vetekudde och Trazan (min älskling - katten) i soffan framför "top model" och "du är vad du äter". Sedan blev det middag, hemmagjord pyttipanna, inte det godaste men funkar.

 

Sen som vanligt satt jag inne på blip.se och för ovanlighetens skull (inte) spelade jag en turnering i kortspelet Bonus. Det gick åt skogen!

 

Vilken spännande dag! Men mer spännande imorrn då jag och brorsan ska på vattengympa. Hehe, blir väl vi och alla 60+ som vanligt. Fast tror dom tycker de e kul att vi e där för vissa av dom ler så himla mycket, och det kan ju inte bero på nååååt annat!  

 

Nu ska jag lägga ifrån mig laptopen och läsa lite ur Stenhuggaren, brukar bara bli typ 5-6 sidor för sen orkar jag inte mer. Gillar inte att läsa men äntligen har jag hittat en författare som passar mig, har dock inte läst Isprinsessan och Predikanten som kom innan denna bok, det får bli efter denna! Sen blir det Jönssonligan tills man somnar.


                                          Mina vanliga kvällsintressen   

Av Rebecka - 4 januari 2010 19:03


Då har man skaffat sig en blogg.


Någon gång måste man väl prova sig på en blogg också och vem vet, kanske jag förstår hur det går till efter ett tag. Man är ju inte direkt en "hejjar" från första början vad man än ger sig in på. Man gör så gott man kan! Så säger bara...


Välkomna till min blogg!!   

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Bloggvärde

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vilken årstid föredrar du?
 Vår
 Sommar
 Höst
 Vinter

Klockan

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30 31
<<<
Januari 2010 >>>

Gästboken

Tidigare år

Sök i bloggen

Länkar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards