Var dig själv, det finns redan så många andra!

Alla inlägg under januari 2010

Av Rebecka - 15 januari 2010 19:05


Det var ju jättelätt att göra egna potatisklyftor. Blev gott också tillsammans med biffen och alla grönsaker! Löken kunde man inte glömma heller! Vi hade bara megastora potatisar, men vad spelar det för roll. Olja och salt, sen lite krispriga... Perfekt!


                           Klyftpotatis a la mamma (jag dela dom bara, haha). 

Mat
Av Rebecka - 15 januari 2010 13:24


Träffade Agnes på bussen in till stan idag, hon kom springandes i sista minuten när bussen rullade in. Haha, tur att bussen var sen idag!


Kom till sydpoolen och där står Johanna, hon hade fixat årkort så nu jäklar ska hon allt få följa med på streetdancen på måndag. Hihi, kanske inte är något för henne men då märker hon det då. Go girl!   


Sen åkte jag hem efter simturen och vem träffar man där om inte lilla Lotta, hon är alltid så go. Snackade massa om studentskivor och konsum. Att man inte träffar henne oftare.


Precis ätit fiskbullar med ris, så himlans gottis. Samtidigt som man sitter framför datorn och tittar på "Spårlöst" och det är ju hemskt... haha, gråter varenda gång. Så går ju inte att äta med det, fick bli "Kniven mot strupen" istället.  


Strax ska jag förhöra lillbrorsan om teorifrågorna som han ska kunna till måndagslektionen på körskolan. Hihi, det ska bli spännande!

Av Rebecka - 14 januari 2010 21:38


...är bara för korkade! Haha, undrar om dom vet om det. Eller spelar dom att dom är så dumma? Bra fråga!   


Nu har jag precis kommit hem från jobbet och måste ju bara skriva! Haha, jobbat hela 5 timmar med Morgan och då får man höra mycket skumt. Han är allt en speciell prick. Haha idag sa Åsa att Thomas inte var en man och ni skulle se Morgans min...haha, är han dum eller? Han stod där och tänkte ett tag sen sa han "Är han inte man då? Undrar va han heter då", man kan inte göra annat än skratta åt han.


Senare frågade han vad mina bröder heter, Rasmus och Emil, vilket båda finns i Astrid Lindgrens sagor. Då säger gubben (Morgan asså) "Ja, Rebecka kommer ju från satmaran från "Skilda världar"! HAHA, tack för den Morgan!  För det finns ju inte nåååån annan Rebecka än Jessica Zandén, som spelar Rebecka i "Skilda världar". haha, men efter ett tag kläckte han ur sig att alla Rebeckor behöver ju inte vara satmaror bara för det. Haha, hur ska man tolka det?


Två knasheter från konsum idag, och det får duga annars får man för mycket av Morgan. En go gubbe men lite för speciell ibland kanske.


Mot Te och smoothie, nam nam!

Av Rebecka - 14 januari 2010 14:43


Nu har jag precis fixat till ansiktet och håret, så jag ser lite "normal" ut till jobbet. hihi, kan ju inte se ut hur som helst i kassan. Vill ju inte skrämma iväg kunderna, haha.


Vart hemma nästan två timmar, var innan dess på gymet med brorsan och cyklade 45 min. Sen kom vi hem och märkte att mormor, Nilla och Simon var och hälsade på.


Stekte korv, så det blev korv med bröd till lunch. Korv, älskar korv!   Sitter just nu och skrattar lite smått åt brorsan som svarar fel på körkortsfrågor, jaja.. har hjälpt han lite också. Men så är det ju i början och han var allt jäklig när jag tog också... så lite får han tåla!


Snart dags att äta lite kvällsmat, får bli paj från gårdagen! Sen måste jag till jobbet, idag stänger jag med Morgon. Bara upp med humöret och hoppas det går bra.

Av Rebecka - 13 januari 2010 19:22


Nu har man kommit igång att träna hemma också, man måste ju utnyttja det man har hemma istället för att åka in till gymet i Södertälje varje dag. Problemet är att Rasmus sover så himla länge och "gymet" ligger vägg i vägg, haha kanske man ska gå in och springa på bandet klockan 10 imorgon. Haha, då blir han galen.

 

Först var man ju tvungen att öva lite på streetdancen så man kommer ihåg och kanske kan bättre till måndag, då nästa pass är. Men vilken skillnad det är att träna själv och med gruppen, så struntade i det och gick upp och sprang i 20 minuter istället. haha, vet inte om det var roligare precis men blev mer slut   

 

Nu sitter jag och pärona och tittar på Biggest Loser, och det taggar ju en bara mer och mer.  Dags att hämta lite te och mysa i soffan, ååå så mysigt, hihi!

 

Först lite bilder på "gymet" vi har här hemma, e de inte fint? hihi...

 

               Här kan man träna och samtidigt titta på sig själv   

 

             Magmaskinen är himla jobbig, haha mer blir bättre!  

Av Rebecka - 13 januari 2010 09:56


Alltså frukosten ser då Inte smarrig ut! Haha, tur den inte smakar som den ser ut Var faktiskt väldigt gott, fast jag inte är jätteförtjust i kiwi. Mer var det äpple, apelsin och vatten. Hmm, va lite det lät och ändå stod jag kanske en kvart och fixa. Haha, var väl bara seg då. Och slutresultatet blev, taadaamm...


                                                 Alltså...mumsigt!   


Botten upp!


Får nog börja sova med öppen dörr har jag kommit fram till eftersom Trazan kom för andra dan i rad och väckte mig runt halv nio. Jädrans kisse, hihi!

Mat
Av Rebecka - 12 januari 2010 21:34


Då ska vi se vad Beckis har hittat på idag.   

 

Efter frukosten åkte jag och brorsan in till Södertälje, vi skulle på vattengympa klockan 11.15 Vi simmar 100 meter innan vi gick in till terapibassängen och vänta på att det skulle börja. Det kom mer och mer människor, hela 22 stycken blev vi tillslut.

 

Hantlar och Frisbee körde dom med även idag, och nu börjar man ju kunna övningarna. Fast det är bannemig svårt att stå kvar med fötterna på botten när man håller hantlarna under vatten (bakom ryggen) och ska röra upp och ned. Haha, Rasmus (brorsan) bara skratta åt mig.

 

Hem igen med 13 bussen för att äta lunch, jag är alltid sååå hungrig när jag vart iväg och tränat. Vi nästan sprang hem, hihi. Annars har jag bara latat mig framför datorn och tv:n hela dagen med massa te    Finns inge bättre som en varm, mer te åt fryssenkvistarna! Haha.

 

Nu är jag så himlans trött så ska ta katten under armen och kila ner och lägga mig, och ska sova sååå länge imorrn! Natti!

Av Rebecka - 12 januari 2010 09:32


Gud så skönt man har sovit i natt, inte gjort på flera dar. Jäkla Trazan bara som stod utanför dörren klockan 8.20 krafsande och skrek, inte jama utan JAAMAA! haha, dumma kisse när jag äntligen sovit mer är 2 timmar på raken   Så det var ju bar att gå upp och öppna dörren så han kom in, men inte ville han sova inte utan bara väcka mig, så han gick igen. Haha, sicken älskling jag har!


                    Min älskling (Trazan) nyvaken. 


Nu har man ätit frukost och ska snart gå till bussen, ska in till sydpoolen och gå på vattengympa med brorsan. Får se hur det går för idag är jag helt slut i kroppen, inte konsigt kanske. hehe, så här mycket har jag aldrig tränat, flera dar i streck. Fast det är bara tre dar med idag. Haha shit, känns som massa dar!!   

Presentation

Bloggvärde

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vilken årstid föredrar du?
 Vår
 Sommar
 Höst
 Vinter

Klockan

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30 31
<<<
Januari 2010 >>>

Gästboken

Tidigare år

Sök i bloggen

Länkar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards